Combi Teaching

Bij de Combibrug bieden wij de mogelijkheden om stage te lopen. Zo zijn er verschillende studenten die bij ons hun stage al hebben afgerond. Dit zijn studenten van MBO Rijnland of bijvoorbeeld de HALO/ALO. Tijdens hun stage zijn zij actief met schoolopdrachten maar mogen zij ook hun theorie in de praktijk brengen bij ons.

Denk hierbij aan: lesgeven(uiteraard samen met een Combicoach), activiteiten begeleiden zoals sporten in de wijk of vakantie activiteiten of het organiseren van een Koningsspelen en schoolvoetbal.

Er zijn bij ons genoeg mogelijkheden. Dat maakt het leuk, uitdagend en gevarieerd. Tijdens de stage worden ze begeleid door een stagebegeleider. Uiteraard hopen wij dat de studenten daarna bij ons kunnen blijven, maar soms kan het ook zo zijn dat zij hun carrière ergens anders voortzetten. Op deze manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van een student.

We werken samen met: 

Stichting De Combibrug
Leeuwerikenlaan 4 
2215 NT Voorhout
Fiscaal nummer: 850836098
KvK: 53318242
Begeleiding nodig in het realiseren van je project? De Combibrug helpt je op weg! Neem contact met ons op en volg onze socials zodat je niets van ons mist. 
Copyright © Younieklink 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram