Combi Teaching

Bij de Combibrug bieden wij de mogelijkheden om stage te lopen. Zo zijn er verschillende studenten die bij ons hun stage al hebben afgerond. Dit zijn studenten van MBO Rijnland of bijvoorbeeld de HALO/ALO. Tijdens hun stage zijn zij actief met schoolopdrachten maar mogen zij ook hun theorie in de praktijk brengen bij ons.

Denk hierbij aan: lesgeven(uiteraard samen met een Combicoach), activiteiten begeleiden zoals sporten in de wijk of vakantie activiteiten of het organiseren van een Koningsspelen en schoolvoetbal.

Er zijn bij ons genoeg mogelijkheden. Dat maakt het leuk, uitdagend en gevarieerd. Tijdens de stage worden ze begeleid door een stagebegeleider. Uiteraard hopen wij dat de studenten daarna bij ons kunnen blijven, maar soms kan het ook zo zijn dat zij hun carrière ergens anders voortzetten. Op deze manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van een student.

Meivakantie activiteiten

Programma voorjaarsvakantie

BHV Combicoaches

Nieuwe locatie AMV

Kerstvakantie 23/24

Actieve seniorenweek

Welkom op de nieuwe website

Zomer BBQ in Wassenaar

We werken samen met: 

Stichting De Combibrug
Prof. Nolenslaan 9
2215NC Voorhout
Fiscaal nummer: 850836098
KvK: 53318242
Privacybeleid
Begeleiding nodig in het realiseren van je project? De Combibrug helpt je op weg, neem contact met ons op!
Stichting de Combibrug is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Copyright © Younieklink 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram