Viteylingen

''Als je maar gezond bent''

Bijna iedereen heeft het zelf gezegd of iemand horen zeggen: “Als je maar gezond bent!” Gezondheid is ons grootste goed en daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat we gezond blijven.

Tegenwoordig zien we helaas dat steeds meer mensen steeds eerder ziek worden. Is het niet vreemd dat juist datgene wat we allemaal zo belangrijk vinden verder onder druk komt te staan? ‘’ aldus Viteylingen

De Combibrug is de aanjager van Viteylingen. Onze taak om samen met alle inwoners in Teylingen, de gemeente vitaler te maken.

Hoe doen wij dat? 

Wij organiseren brainstormavonden waar iedereen bij is uitgenodigd. De eerstvolgende brainstormavond is op 19 oktober 2023. Ook hebben wij 4 keer in een jaar een vitaliteitstafel bijeen voor een beoordelingsavond. Wij lichten verschillende gezonde projecten uit en denken mee over bevordering en samenwerkingen ten behoeve van vitaliteit.
Heb je zelf een mooie aanvraag? Dan gaan wij graag met jou om tafel.

Meer informatie

Wil je meer informatie over een gezonde leefstijl en leefomgeving of wil je meehelpen om Teylingen vitaler te maken? Neem dan contact met ons op, of kijk voor meer informatie op de website van Viteylingen.
Terug naar vitaliteit projecten

We werken samen met: 

Stichting De Combibrug
Prof. Nolenslaan 9
2215NC Voorhout
Fiscaal nummer: 850836098
KvK: 53318242
Privacybeleid
Begeleiding nodig in het realiseren van je project? De Combibrug helpt je op weg, neem contact met ons op!
Stichting de Combibrug is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Copyright © Younieklink 2024
calendar-full
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram