zaterdag 28 september 2024

Herfstvakantieactiviteiten: Creatieve en actieve workshops voor kinderen! 🍂

Tijdens de herfstvakantie heeft de Combibrug een superleuk aanbod aan gratis activiteiten om kinderen actief en creatief bezig te houden! Meld je snel aan voor deze toffe workshops:

🌸 Maak je eigen bloemstukje met Bloomdezign
Op donderdag 31 oktober kunnen kinderen hun eigen herfstbloemstukje maken onder begeleiding van Bloomdezign. Ga naar huis met een prachtig, zelfgemaakt bloemstuk! 

🎾 Tennis Clinic voor kinderen  
Op woensdag 30 oktober kunnen kids een ochtend vol tennisplezier beleven. Leer de basis van tennis en doe mee aan leuke wedstrijdjes! Geschikt voor alle niveaus. 

🎨 Ontdek je krachtkleuren & verf een kei met dotpainting!
Op woensdag 30 oktober kun je deelnemen aan een creatieve workshop waarin je je eigen krachtkleuren ontdekt en een kei versiert met dotpainting. Perfect voor een middag vol creativiteit! 

🎶 Schrijf je eigen liedje en zing mee met juf Hayley
Op dinsdag 29 oktober kunnen kinderen samen met juf Hayley een eigen liedje schrijven en zingen. Ideaal voor iedereen die van muziek houdt!

🐵 Kom lekker de beest uithangen tijdens apenkooien 
Op maandag 28 oktober is het tijd om lekker te klimmen en klauteren tijdens apenkooien! Kom de beest uithangen in Sporthal de Tulp, Voorhout.

💪 Beleef een actieve ochtend tijdens onze sportieve vijfkamp
Doe op donderdag 31 oktober mee met de Vijfkamp! Een sportieve ochtend waarin je vijf verschillende sporten uitprobeert. Een ochtend vol actie en plezier bij MHC Voorhout.  

🔗 Ga snel naar onze agenda en meld je aan! Wees er snel bij, want vol = vol!