Woon je in Teylingen?

Ben jij een ouder en inwoner uit Teylingen of omgeving? Wij laten je graag de mogelijkheden zien bij de Combibrug. Vanuit de Combibrug bieden wij verschillende activiteiten aan voor jong en oud.

De meeste van onze activiteiten zijn gratis. Waarom? Wij zijn een plek van ontmoeting, toegankelijkheid en mogelijkheden voor iedereen en daarnaast brengen wij plezier en ontwikkeling mee. 

De Combibrug werkt samen!

Uiteraard zijn wij geen vereniging die concurrentie biedt tegenover andere verenigingen in Teylingen. Daarom werken wij juist veel samen met verenigingen en aanbieders uit Teylingen en bieden wij net weer even andere spel en kunstactiviteiten aan dan dat er nu al wordt aangeboden. Het zijn bij ons ook losse projecten en activiteiten (of reeksen), waardoor een jaarafname niet mogelijk is.

Ben je benieuwd naar al onze activiteiten? Bekijk dan onze agenda en schrijf je (gratis) in. Wij lichten ook andere activiteiten toe in gemeente Teylingen, zodat het aanbod voor jullie groter en overzichtelijker wordt. 

Heb je een vraagstuk met betrekking tot de Gemeente Teylingen, activiteiten, scholen of anders? Neem gerust contact met ons op.

De Combibrug helpt graag!

Wist jij dat wij ook intermediair zijn voor het Jeugd Sport- en cultuurfonds!? Mocht de financiële middelen niet hebben om mee te kunnen doen aan een sport en/of hobby? Laat het ons weten. Schroom niet, want wij helpen graag.

Daarnaast wijzen wij jullie ook graag op het project Samen vooruit. Hierbij wordt er extra ondersteuning geboden aan kinderen die meer aandacht nodig hebben bij een specifieke vraag/aspect.

Denk hierbij aan trainingen als:

  • Rots en water
  • Dansen op de Regenboog(voor hoog sensitieve kinderen)
  • Training mindset
  • BrugklasBibbers de Baas.

We raden je ook aan om ons te volgen op Instagram en Facebook, zodat je op de hoogte blijft van al onze activiteiten.

Terug naar home

We werken samen met: 

Stichting De Combibrug
Prof. Nolenslaan 9
2215NC Voorhout
Fiscaal nummer: 850836098
KvK: 53318242
Privacybeleid
Begeleiding nodig in het realiseren van je project? De Combibrug helpt je op weg, neem contact met ons op!
Stichting de Combibrug is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Copyright © Younieklink 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram