Onderwijs

Vanuit onze doelstelling binnen onze buurtsport-en cultuurcoach functie*, hebben wij het project Samen Vooruit opgezet. Door extra begeleiding te bieden in de vorm van cursussen proberen we voor iedereen alle wegen bereikbaar te houden. We werken vanuit het oogpunt preventie met een signalerende rol om partijen te verbinden. De basisscholen hebben een grote rol en kunnen kinderen en ouders adviseren om deel te nemen. 

Meer weten over Samen Vooruit en welke trainingen wij bieden? Klik hier.
Wij werken ook met verschillende fondsen. Op deze manier hebben wij ism Viteylingen en Sophiascholen de MQ scan kunnen uitvoeren en MRT.
Verwonder om de hoek is een project wat gratis wordt aangeboden aan de scholen en wordt ook gesubsidieerd. Dit project is een concept vanuit Cultuur
educatiegroep. 

Wij zijn de uitvoerende partij van dit project in Teylingen. Met dit project brengen wij leerlingen in contact met kunst&cultuur, om de hoek. Voor meer informatie over dit project, klik hier (en dan doorlinken naar pagina verwonder om de hoek)
Er zijn verschillende themaweken in een jaar waar een school bij kan aanhaken. Wij organiseren verschillende activiteiten en/of samenwerkingen. 

Meer weten over onze themaweken? Klik hier.
De wijk in en vakantieactiviteiten zijn beide naschoolse activiteiten, echter maken wij graag de verbinding met scholen zodat we dicht bij de leerling zijn. 

We laten al onze activiteiten weten in de nieuwsbrief en we vragen altijd naar een locatie op een schoolplein, zodat kinderen makkelijk hier naar toe kunnen komen. Vaak zijn alle activiteiten gratis.
Gezondheid / vitaliteit. Weet dat er als school(bestuur) ook mogelijkheden zijn binnen gezondheid/vitaliteit in Teylingen. Via het project Viteylingen (hier is de Combibrug aanjager van), kun je de vitaliteit binnen het onderwijs verbeteren. Daarnaast organiseert de Combibrug het project ‘Gezonde voeding en bewegen integraal inzetten’. Hierbij willen wij gezondheid in de breedste zin van het woord inzetten dmv: gezonde kantines, gezonde scholen, gezonde evenementen en activiteiten en gezonde campagne. 

Op deze manier zorgen wij voor grote impact en verandering in positieve zin. Wil je hier aan meewerken of heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op. 
Wij werken daarnaast met verschillende stagiaires van MBO en HBO opleidingen. Ben jij daarom een school die benieuwd is naar meer informatie over stage lopen en ons stagebeleid? Laten we een kopje koffie drinken, wij lichten dit graag toe.

Heb je andere vragen of wensen? Laat het ons weten. Wij denken graag in mogelijkheden en willen daarom ook jouw behoeftes horen. Hopelijk tot snel.

*onze subsidiegelden zijn alleen beschikbaar en inzetbaar in Gemeente Teylingen

We werken samen met: 

Stichting De Combibrug
Prof. Nolenslaan 9
2215NC Voorhout
Fiscaal nummer: 850836098
KvK: 53318242
Privacybeleid
Begeleiding nodig in het realiseren van je project? De Combibrug helpt je op weg, neem contact met ons op!
Stichting de Combibrug is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Copyright © Younieklink 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram