Gemeente

Stichting de Combibrug is in 2012 opgezet en gesubsidieerd vanuit de gemeente, zodat wij de Buurtsportcoach functie konden oppakken.
Deze functie en doelstelling in de loop der jaren veranderd naar sport- en kunstactiviteiten voor leeftijden 0-100 jaar. 

Nog steeds voeren wij deze buurtsport-en cultuurfunctie uit dmv:
De wijk in
Vakantie activiteiten
Samen Vooruit
Naschoolse activiteiten
Senioren activiteiten
Maatschappelijke projecten waarbij wij inspringen op de vraagstukken vanuit de inwoner
Ook voeren wij de functie verenigingsondersteuner uit waarvoor wij een budget vanuit de gemeente hebben gekregen om deze functie zo goed mogelijk uit te voeren.

Denk hierbij aan:
PR ondersteuning
Ondersteuning en meedenken voor groei ledenaantal
Ondersteuning bij activiteiten of andere vraagstukken
Besturen met Impact
Clubkadercoach (dit onderdeel wordt vergoed vanuit fonds: Viteylingen)
Aangepast sporten
Gezonde kantine(dit onderdeel wordt o.a. vergoed vanuit fonds: Viteylingen)
Daarnaast hebben wij vanuit het Vitaliteitsakkoord van de gemeente Teylingen de opdracht gekregen om de rol als aanjager van Viteylingen op te pakken en uit te voeren. Voor de scholen is er ook een Koningsspelen en Schoolvoetbal toernooi wat wordt georganiseerd.

*deze subsidiegelden zijn beschikbaar gesteld vanuit Gemeente Teylingen en worden ook alleen in de deze gemeente uitgevoerd.

Daarnaast werken wij samen met Gemeente voor subsidies voor onze AMV projecten. Wij zijn begin 2023 begonnen met het aanbieden van verschillende activiteiten en lessen (ism ISK) aan de 80 vluchtelingen jongeren in Sassenheim. Dit hebben wij 3 maanden gedaan. Van hier uit zijn wij uitgebreid naar meerdere opvang plekken voor vluchtelingen waar wij zingeving aan de dag geven, structuur, toenadering met de maatschappij en sport/kunst en Nederlandse lessen aanbieden. 

Omdat wij merken dat het heel belangrijk is dat deze jongeren deze dagbesteding krijgen, zodat deze jongeren niet worden losgelaten, blijven leren, betrokken blijven met de maatschappij en structuur behouden, maar zich vooral ook veilig voelen hier in Nederland, willen wij deze dagbesteding op veel meer plekken gaan inzetten. Omdat wij nu bewijs hebben van de waarde van deze succesvolle activiteiten en lessen, hopen wij ook meer samenwerkingen te creëren met Gemeentes, COA’ s en ISK.
Terug naar home

We werken samen met: 

Stichting De Combibrug
Prof. Nolenslaan 9
2215NC Voorhout
Fiscaal nummer: 850836098
KvK: 53318242
Privacybeleid
Begeleiding nodig in het realiseren van je project? De Combibrug helpt je op weg, neem contact met ons op!
Stichting de Combibrug is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Copyright © Younieklink 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram