« Alle Evenementen

Hummelcursus voor kinderen uit groep 1, 2 en 3 !

De meeste (team)sporten naderen het einde van hun seizoen en houden daarna een zomerstop. Is uw kind er aan toe om te gaan starten met een leuke teamsport? Of juist toe aan verandering van sport, maar weet hij/zij nog niet wat hij leuk vind? Dan is dit dé kans om kennis te maken met voetbal bij RKVV Teylingen!
 

De Combibrug organiseert in samenwerking met RKVV Teylingen op 3 woensdagmiddagen leuke voetbaltrainingen. En dat wordt niet zomaar een uurtje voetballen, want de trainingen worden geleid door ervaren trainers van de Combibrug én jeugdtrainers van Teylingen.

Deze trainingen zijn bedoelt voor kinderen die dit schooljaar in groep 1, 2 of 3 van de basisschool zitten en zijn op woensdag 7, 14 en 21 juni van 16.30 tot 17.30 uur. 

 

Deelname aan deze woensdag-trainingen is zoals gezegd gratis en geheel vrijblijvend. Al weten we bijna zeker dat u en uw kind graag bij onze leuke vereniging willen horen als jullie er eenmaal kennis mee gemaakt hebt.

 

Aanmelden gaat via de Combibrug www.combibrug.nl, maar wilt u eerst meer informatie over RKVV Teylingen? Neem dan eens een kijkje op de website: www.rkvvteylingen.nl, volg ze op Facebook of stuur een mail naar jeugdcommissie@rkvvteylingen.nl

 

Gegevens

Datum:
april 21, 2021
Tijd:
12:00 am

We werken samen met: 

Stichting De Combibrug
Prof. Nolenslaan 9
2215NC Voorhout
Fiscaal nummer: 850836098
KvK: 53318242
Privacybeleid
Begeleiding nodig in het realiseren van je project? De Combibrug helpt je op weg, neem contact met ons op!
Stichting de Combibrug is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Copyright © Younieklink 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram