Vakantie activiteiten

Tijdens de school vakanties is er genoeg te doen voor kinderen en jongeren in Teylingen. Elke vakantie komen de Combicoaches in Sassenheim, Voorhout en Warmond met een divers aanbod sport en cultuur. Veelal in de buitenlucht maar ook i.s.m. de lokale sporthallen en verenigingen.

Samen met de Combicoaches maken we gezellige verbindingsmomenten voor de kinderen die graag iets in de buurt willen ondernemen en niet op vakantie gaan of kunnen gaan. Je kan hierbij onder andere denken aan: 

  • Apenkooien
  • 5-kamp
  • Kunstactiviteiten
  • Lasergamen

Het is vrijblijvend en gratis deelname. Wat wil je nog meer? Alleen aanmelden is alleen vereiste zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er voldoende ruimte is en voldoende Combicoaches.

Wij zien dat de kinderen blij zijn om met hun vrienden en vriendinnen herenigd te worden. Tijdens de activiteiten ontstaan ook weer nieuwe vriendschappen. De kinderen die vaker meedoen kennen de Combicoaches van de vakantie activiteiten of van inzet op scholen in Teylingen, dit zorgt voor vertrouwen, veiligheid en vooral gezelligheid!

Bekijk onze agenda voor aankomende activiteiten.

Terug naar buurtsport - en cultuurcoach projecten

We werken samen met: 

Stichting De Combibrug
Prof. Nolenslaan 9
2215NC Voorhout
Fiscaal nummer: 850836098
KvK: 53318242
Privacybeleid
Begeleiding nodig in het realiseren van je project? De Combibrug helpt je op weg, neem contact met ons op!
Stichting de Combibrug is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Copyright © Younieklink 2024
calendar-full
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram