Gymplus

Gymplus is een onderdeel van ons buurtcoach project Samen Vooruit. Samen Vooruit bevat verschillende trainingen die kinderen helpen met speciale behoeften/hulpvragen.

Voorheen zijn wij de MQ scan gestart(met een financiele bijdrage van Viteylingen), welke is overgenomen door de scholen zelf. Vanuit deze scan konden wij meten welke kinderen extra hulp nodig hebben bij de motoriek. Als vervolg op de MQ scan hebben wij onder schooltijd MRT, Motorische Remedial Teaching, (met een financiele bijdrage van Viteylingen) lessen gegeven.

Uit deze lessen is gebleken is dat de motoriek met succes verbeterde. Daar wilde wij een uitbreiding op aanbieden. Gymplus. Deze lessen worden na schooltijd gegeven. Kinderen kunnen hiervoor zelf aanmelden. Er is veel animo en de resultaten mogen er zijn.

Gymplus

De gym+ lessen zijn extra gratis gymlessen voor kinderen die motorisch achterlopen tijdens de gymlessen of angstig zijn t.o.v. bewegen. De vakleerkrachten sport van alle scholen selecteren de kinderen die mogen deelnemen aan de gymlessen. De gymlessen worden gegeven door een Combicoach waarin de kinderen doormiddel van sport en bewegen kunnen werken aan hun doelen.

Gymplus 2.0.

Voor kinderen die twijfelen welke sport het beste bij hun past, is er dit jaar GYM+ 2.0! Dit jaar is de mogelijkheid er om erachter te komen welke sport het beste aansluit bij uw kind. Tijdens dit traject maakt uw kind kennis met verschillende sporten en activiteiten met als doel het doorstromen naar sportverenigingen.

Terug naar buurtsport - en cultuurcoach projecten

We werken samen met: 

Stichting De Combibrug
Prof. Nolenslaan 9
2215NC Voorhout
Fiscaal nummer: 850836098
KvK: 53318242
Privacybeleid
Begeleiding nodig in het realiseren van je project? De Combibrug helpt je op weg, neem contact met ons op!
Stichting de Combibrug is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Copyright © Younieklink 2024
calendar-full
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram