Aangepast sporten

Van jong tot oud, van topatleet tot recreant, iedereen verdient het om te sporten en sportplezier te ervaren. Zeker omdat sporten niet alleen belangrijk is voor je gezondheid maar bijvoorbeeld ook voor de sociale contacten, ontspanning en uiteraard veel plezier! Helaas is ongehinderd bewegen niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ook voor deze doelgroep zet De Combibrug zich in.

Heb of ken jij iemand met een verstandelijke, lichamelijke en/of psychische beperking en wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Heb jij als organisatie of vereniging vragen over aangepast en inclusief sporten of wil jij iets betekenen voor deze doelgroep? Neem dan contact met ons op.

De gemeente Teylingen is aangesloten bij Uniek Sporten Uitleen. Dit betekent dat je via Uniek Sporten Uitleen gratis een sporthulpmiddel kan uitproberen voor maximaal 4 maanden. Van een tennisrolstoel tot handbike, van alles is mogelijk.

Daarnaast kan je hieronder bekijken wat er allemaal mogelijk is in de buurt.
Terug naar buurtsport - en cultuurcoach projecten

We werken samen met: 

Stichting De Combibrug
Prof. Nolenslaan 9
2215NC Voorhout
Fiscaal nummer: 850836098
KvK: 53318242
Privacybeleid
Begeleiding nodig in het realiseren van je project? De Combibrug helpt je op weg, neem contact met ons op!
Stichting de Combibrug is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Copyright © Younieklink 2024
calendar-full
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram