AMV Wassenaar

Op de AMV locatie in Wassenaar wonen 44 jongens tussen de 14 en de 18 jaar. Deze jongens zijn alleen in Nederland en wonen onder begeleiding van COA samen in een groep. De jongeren worden voorbereid op een zelfstandig leven en zorgen voor hun eigen maaltijden. We vinden het belangrijk dat deze jongeren leren om boodschappen te doen, gezonde maaltijden te bereiden en samen te koken en te eten.

1 x per week gaan we met de jongeren op pad in Wassenaar. We doen boodschappen bij de plaatselijke ondernemers in Wassenaar en gaan aan de gang met de heerlijkste gerechten. De kooklessen zijn populair en iedere week krijgen we alle jongeren bij elkaar. Ze helpen met snijden, koken en de keuken schoonmaken. Er wordt veel gekletst, gelachen en de groepsdynamiek wordt positief geprikkeld. De jongeren leren ons de kooktruckjes uit hun cultuur en delen de wijze (kook)lessen van moeder of oma. Een waardevol moment in de week!

Doneer of word vrijwilliger

Wij doen dit project vrijwillig in Wassenaar. Financiële steun om iedere week de boodschappen te kunnen doen zou ons enorm helpen. Of misschien wil je ons graag een handje helpen in de keuken? Vrijwilligers zijn altijd welkom. Ook hebben wij als wens om de jongeren van meer fruit te voorzien op de locatie. Een gevulde fruitschaal zou toch in iedere keuken gewenst zijn?

Wil je ons helpen?

Word vrijwilligerDoneer

We werken samen met: 

Stichting De Combibrug
Prof. Nolenslaan 9
2215NC Voorhout
Fiscaal nummer: 850836098
KvK: 53318242
Privacybeleid
Begeleiding nodig in het realiseren van je project? De Combibrug helpt je op weg, neem contact met ons op!
Stichting de Combibrug is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Copyright © Younieklink 2024
calendar-full
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram