dinsdag 27 augustus 2024

Bijdorp vakantieactiviteiten

Vorige week organiseerden we allerlei leuke activiteiten bij speeltuin Bijdorp! Benieuwd wat we hebben gedaan? Lees dan verder!

Maandag | Vijfkamp

Maandag begon onze vakantieactiviteitenweek met een sportieve vijfkamp in speeltuin Bijdorp! De kinderen genoten van de uitdagende spellen onder leiding van Combicoaches Melvin en Joost en konden tussendoor lekker spelen. Een topmiddag!

Dinsdag | Workshop Dans & Muziek

Dinsdag was het tijd voor creativiteit met een workshop dansen en tekenen op muziek! Door de regen moesten we helaas naar binnen, maar onddanks dat hadden de kinderen het super leuk! Speciale dank naar Combicoach Madelon die deze leuke workshop gaf!

Woensdag | Bootcamp

Woensdag was het tijd voor een stoere bootcamp! 💥 De kinderen gingen vol energie door het parcours, van jong tot oud. CombiCoaches Lars en Tomas zorgden voor een geweldige dag vol actie! 

Donderdag | Workshop verven op doek

Donderdag hield Combicoach een creatieve workshop verven op doek! De jonge kunstenaars vonden het wederom geweldig!

Vrijdag | Feestelijke afsluiting

Als kers op de taart eindigden we de week met een spetterende afsluiting met Bijdorp Got Talent en de gezellige Bijdorp tentennacht! 

Bedankt aan iedereen die heeft meegedaan en speciale dank aan speeltuin Bijdorp en fotograaf Ad Helmes van Blik op Teylingen voor de prachtige foto's! Lees hier alle artikelen van Blik Op Lisse.