Vluchtelingen Sassenheim

Over het project

Help je ons mee?

Vanaf 19 december zullen er 80 jongens tussen de 14 en 18 jaar in Sassenheim komen wonen. Samen met het onderwijs organiseren wij een dagbesteding. Dit zal voornamelijk plaats vinden buiten de woonlocatie. We gaan naar sportverenigingen om sport en cultuur lessen te geven.

Om overdag op de juiste locatie te komen hebben we iemand bereid gevonden om 2 busjes voor 3 maanden te sponsoren, zodat ze allemaal op tijd bij het onderwijs en dagbesteding kunnen komen. Er wordt les gegeven door het ISK op de woonlocatie, maar ook in een lokaal op het Rijnlands Sassenheim.


Naast onze eigen CombiCoaches zou het super fijn zijn als er mensen zijn die willen helpen met het heen en weer rijden van de jongens.

Op de woonlocatie helpen wij de jongens vanaf 17 uur met het avond eten bereiden.

Na het eten hebben de jongens nog vrije tijd en zou het super leuk zijn als er mensen vanuit Teylingen een keer een potje komen schaken of een ander spelletje doen in de recreatieruimte.


Ook zijn er praktische zaken waar we hulp bij kunnen gebruiken.

Lijkt het je wat om deze jongens een goede, rustige en liefdevolle start te geven na een zeer onrustige periode meldt je dan aan als vrijwilliger.

Word vrijwilliger

Zodra je je aangemeld hebt nemen wij contact met je op voor het aanvragen van een VOG en het tekenen van een vrijwilligersovereenkomst.

Hierna kan je via deze pagina jezelf inschrijven bij welke activiteit je kan helpen. Dit gaat via de kalander hieronder.

Wanneer je VOG binnen is wordt je toegevoegd aan een whatsapp groep waar we in communiceren wanneer we onverwacht hulp nodig hebben of als je zelf onverwacht niet kan komen en iemand je kan vervangen. 

Heb je vragen of idee├źn aarzel niet en neem contact op via marjolein@combibrug.nl.

Schrijf je nu meteen in!