Rosa van der Vlugt

Geboortedatum

29-04-1994

Opleiding

HBO Muziektheather. hoofdvak zang op het ArtEZ conservatorium in Arnhem

Functie

Rosa is in 2020 begonnen bij de Combibrug als cultuurcoördinator. Hierbij heeft zij de kunst- en cultuurtak verder opgepakt en uitgebreid binnen Teylingen en omgeving, voor alle doelgroepen. Cultuur is belangrijk voor ontwikkeling, gezondheid en geluk van een mens. Cultuur wordt nu nog niet altijd gezien als zo’n belangrijke functie. Aan Rosa de taak om deze informatie te verspreiden en cultuur meer op de kaart te zetten. Daarnaast is zij doorgegroeid tot projectmanager/MT-lid. Hierbij pakt zij verschillende functies op achter de schermen. Denk hierbij aan: eindverantwoordelijke voor verschillende projecten(begeleiden van projectleiders), kwaliteitsbeleid, schrijver en aanvrager voor subsidies, fondsen en donaties, de socials en andere losse taken.

Hobby's

Mijn gezin, tennissen, zingen, wandelen met de hond, drankjes doen met vrienden
Terug naar teampagina

We werken samen met: 

Stichting De Combibrug
Leeuwerikenlaan 4 
2215 NT Voorhout
Fiscaal nummer: 850836098
KvK: 53318242
Begeleiding nodig in het realiseren van je project? De Combibrug helpt je op weg! Neem contact met ons op en volg onze socials zodat je niets van ons mist. 
Copyright © Younieklink 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram