Seniorenweek

favicon-combibrug-2

Seniorenweek 27 juni t/m 3 juli 2022

Stichting de Combibrug organiseert een seniorenweek! Om ouderen 55+ in het zonnetje te zetten.


Het is een week waarbij er verschillende activiteiten worden georganiseerd. Alle ouderen kunnen zich gratis inschrijven via de agenda.

Je kunt je inschrijven voor: 

  •  Kunst
  • Zang
  • Sport 
  • Blokfluit.

    ‘Voor ieder wat wils’, aldus Rosa van der Vlugt, cultuurcoordinator bij de Combibrug. ‘Wat ook zo leuk is aan deze week, is dat jong en oud zich gaan verbinden’. Ook zal een basisschool in Sassenheim aansluiten bij activiteiten in een verzorgingshuis.’


De Combibrug organiseert vaker activiteiten voor kinderen, ouderen en speciale doelgroepen. Dit doen we ook in samenwerking met verenigingen en aanbieders in Gemeente Teylingen. Door al deze samenwerkingen ontstaan er mooie en interessante verbindingen tussen verschillende doelgroepen, organisaties en partijen in Teylingen.

Healthy fighter Grandfather and grandson with boxing gloves. Grandfather and grandson doing boxing training in morning. Boxing